Det här händer i höst

15 sep 19.00 Möllås, grahn och Helmner, Stefanskyrkan

Vi är så glada att få göra den här konserten igen! Jag, Agnes Grahn och Magnus Helmner sjunger våra sånger ackompanjerade av Ahlgrens Kapell. Utlovar en riktigt bra och varierad konsert. Välkomna till Stefanskyrkan, Stockholm. För mer info klicka här.

29 sep 19.00 Konsert, pingstkyrkan ljungby

Helgen 29-30 anordnas en körhelg utifrån mina låtar med konsert och gudstjänst i Ljungy. Ett samarbete mellan Pingstkyrkan och Betelkyrkan där. 

30 sep 10.30 gudstjänst, pingstyrkan Ljungby

20 okt 16.00 konsert med Lidingö Gospel, Breviks kyrka

Det är med stor glädje jag kommer till Breviks kyrka, Lidingö för att dela mina sånger med kören och församlingen. I den här konserten låter vi text och melodi stå i fokus och det kommer finnas möjlighet till ljuständning och bön. Övriga medverkande: Anna Birgersson körledare. Magnus Ahlgren bas, Ted Hector piano och Simon Hermansson percussion.

28 okt gudsjänst och konsert, missionskyrkan värnamo

Den 27-28 oktober gör jag en körhelg tillsammans med Ola Hedén och körerna i Värnamos Missionskyrka. Vi sjunger mina och Olas sånger. Söndagen den 28 oktober medverkar vi i gudstjänsten 10.00. Samma dag klockan 16.00 har vi stor konsert tillsammans me

23-25 nov En Julkonsert

I år får jag äran att gästa julkonsertturnén med FOLK, Jonas Sandwall och Peter Hallström. Ett samarbete med Erikshjälpen. Mer information kommer.

30 nov-2 dec En julkonsert

Information om tider och platser kommer!